Wat leuk dat ik een van jullie juffen mag zijn hier op school en jullie mag vertellen wie ik ben.

Ik ben Ricki Amijs - van Bakel en werk sinds vele jaren in alle lagen van het basisonderwijs en op verschillende werkplekken. Heerlijk om weer terug te zijn op de plek waar ik geboren en getogen ben én waar ik mijn schoolloopbaan begonnen ben.
Nu  ben ik naast juf ook moeder van drie kinderen en al oma van de vijf liefste kleinkinderen ter wereld :-) wat ook weer een super ervaring is.

Als ik niet aan het werk ben voor school of bij mijn kleinkinderen ben, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn; schilderen en boetseren. Daarnaast heb ik een volkstuin waar ik heerlijk met mijn handden in het zand kan wroeten en thuis kom met eigen gekweekte groeten of mooie bossen bloemen.

Op vrijdag vervang ik juf Evelien in groep 1-2. De andere dagen werk ik op verschillende plekken binnen de scholen van Goo als senior-vervanger.
Samen met de leerlingen en mijn enthousiaste collega's proberen we er elk jaar weer een TOP jaar van te maken waar we met veel plezier en tevredenheid naar terug kunnen kijken. En daarbij krijgen we natuurlijk ook de onmisbare hulp van de ouders van onze leerlingen.