Groep 1-2-3

Welkom op de pagina van groep 1-2-3
Dit schooljaar bestaat onze groep uit 34 leerlingen

leerkrachten:
Juffrouw Janneke (Coördinator groep 3)
Juffrouw Ricky
Juffrouw Silke
Juffrouw Nicole (Coördinator groep 1-2)


27 september 2018
Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent
en een kijkje neemt op onze groepspagina!

We zitten nu enkele weken in groep 1-2 en 3. We leren elkaar steeds beter kennen en hebben al hard gewerkt. We hebben al heel veel gedaan: lezen, tellen en rekenen, schrijven, liedjes zingen, Engels praten, spelen in de hoeken en gymmen.
En vorige week kwam er een heks in de gymzaal. En die had hele lekkere snoepjes. Die vonden de kinderen heel lekker en wilden ze afpakken van de heks.. maar dat mocht niet zomaar..
Kijk maar in ons fotoalbum!

Sinds afgelopen maandag werken we samen aan het IPC thema 'Welkom in de wereld/Dit ben ik'.  
Daarbij steken we in op het aangaan van vriendschappen en de groei van baby naar kleuter. Er is aandacht voor alle veranderingen in uiterlijk, vaardigheden, speelgoed, verzorging, voeding en relaties. Wij hebben er heel veel zin in om samen met de kinderen weer veel te leren en ontdekken over dit thema! Dit doen we o.a. in de werklessen van groep 1-2-3. We hebben ook een leerwand in het lokaal van groep 1-2. Kom je ook een keertje kijken?
Vandaag hebben we een babytje in bad gedaan. Daar heb je heel veel spulletjes voor nodig en we weten ook hoe die spulletjes heten.
Nu is de baby weer lekker fris en schoon.


Ook kregen we afgelopen week bezoek van Jeugdtheater Carrousel. Zij treden op in Gemert met de voorstelling Kortjakje en kwamen kort laten zien waar die voorstelling over gaat. Dat was heel leuk, maar ook een beetje spannend!

Neem je ook een kijkje in ons fotoalbum? Tot de volgende keer!