Buitenschoolse opvang

Na school wil je kind even helemaal ontspannen. Voor de een is dat lekker buiten sporten, voor de ander betekent dat rustig knutselen of een boekje lezen. Voor die verschillen, hebben we oog bij onze bso.

DoenKids
Bij onze bso werken we met DoenKids. Dit betekent dat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze doen buiten school. We bieden een breed aanbod.

Bovendien hebben we ook regelmatig bijzondere activiteiten, zoals:
  • Een speurtocht
  • Thema-activiteiten rondom feestdagen zoals sinterklaas of kerst
  • Bakken of koken
  • Bewegingsactiviteiten
In de vakanties hebben we een speciaal programma. De bso is in de vakantieperiode op locatie de Kastanjelaar in Milheeze. Door onze twee locaties te combineren, hebben de kinderen tijdens vakantie meer leeftijdsgenootjes om mee te spelen en kunnen we een uitdagender activiteitenaanbod opzetten. 

Regels en structuur
Binnen de bso werken we ook met bepaalde regels en een structuur. Net als op school. We merken dat kinderen die duidelijkheid heel fijn vinden. 

Meer informatie? 
Meer informatie over de bso vind je in onze folder bso of op de website van GOO Opvang en Onderwijs

Rondleiding?
Ben je benieuwd wat de kinderen na schooltijd zoal doen of hoe het bso-lokaal eruit ziet? Kom een keer sfeerproeven en wij vertellen je alles wat je moet weten over de bso en over hoe wij werken. Maak je vooraf even een afspraak door te bellen of mailen naar onderstaande contactgegevens?

Aanmelden
Heb je je keuze gemaakt en wil je je kind graag aanmelden voor onze bso? Dan vind je hier het inschrijfformulier bso