Juf Mieke
 
Beste lezer,
 
Graag stel ik me voor.
 
Mijn naam is Mieke Vogels en vanaf mei 2004 werk ik als directeur van de basisschool in De Rips. Ik woon samen met mijn man Jeroen en onze kinderen Jochem, Kirsten en Michiel in Helmond.
 
Voordat ik in De Rips aan de slag ging, heb ik gewerkt als groepsleerkracht, remedial teacher en intern begeleider. Daarnaast ben ik afgestudeerd als orthopedagoog. Meestal ben ik op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op school.
 
Ik werk graag op Basisschool De Klimboom. Sinds augustus 2011 hebben we een prachtig nieuw gebouw met alle mogelijkheden om goed hedendaags onderwijs en goede begeleiding van kinderen van 0 tot 12 jaar te kunnen verzorgen.
 
We hebben een fijn schoolteam. Samen met ouders/verzorgers en andere partners werken we er hard voor om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op alles wat er komen gaat in hun toekomstige leven. Het is belangrijk dat kinderen veel leren op school en dat ze met plezier naar school komen.
 
Het schoolgebouw biedt veel mogelijkheden voor samenwerking met partners binnen het gebouw en uit het dorp. Ik lever hier graag mijn bijdrage aan.
 
 
Tot ziens op De Klimboom!
 
 
Vriendelijke groet,
 
Mieke Vogels