Juf Janneke

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Janneke van den Einden en ik werk sinds 2002 op de basisschool in De Rips. Ik vind onze school een fijne plek om te werken, we hebben leuke kinderen, een goed team dat hard werkt, maar ook een grote betrokkenheid van ouders. Iedereen draagt z'n steentje bij zodat de school op allerlei gebieden in beweging blijft.

Ik heb vele jaren met veel plezier groep 3-4 gedraaid, samen met juf Anneke. Daarna heb ik 5 jaar samen met Juf Helga in groep 7-8 les mogen geven. Helemaal anders, maar ook echt heel erg leuk. En dit jaar ga ik wederom een nieuwe uitdaging aan: ik ben samen met Juf Nicole verantwoordelijk voor de groepen 1-2 en 3 en daar heb ik enorm veel zin in!

Als ik niet op school ben, dan kun je me vinden in Gemert. Daar woon ik samen met Alwies en onze kinderen Ruud, Mats en Juulke. Ik woon sinds 2003 in Gemert. Voor die tijd heb ik altijd in De Rips gewoond.
 
We gaan er weer flink tegenaan en maken er samen met de kinderen, de ouders en het team een fijn en leerzaam schooljaar van. Ik heb er zin in!
 
Juf Janneke